چهارشنبه, 13 دی 1402
شما برای کسب و کارتان یک طراحی سایت فروشگاهی انجام داده اید و حالا فروشگاه شما آنلاین است پس از طی کردن مراحل طراحی حال نیاز دارید تا صفحات فرود یا صفحات لندینگ مناسبی را برای محصولات خود بسازید تا کاربران پس از مشاهده محصولاتتان اقدام به خرید نمایند. اولین مرحله ای که در فروش سایت های فروشگاهی مهم هستند ساخت یک صفحه لندینگ محصول اصولی میباشد.
صفحات فرود محصول به عنوان صفحاتی برای استراتژی بازاریابی گسترده تر شما مهم هستند این امکان را فراهم میکنند تا کاربر مستقیما به سمت محصول هدف شما راهنمایی شود و به همین علت احتمال خرید کاربر و تبدیل آن به مشتری هدف بالا رود. به این طریق میتوانید فروش خود را افزایش دهید. با استفاده از نقاط قوت بسیاری از صفحات فرود، می توانید به طور موثر محصولات خود را به نمایش بگذارید، مخاطبان هدف خود را درگیر کنید و به اهداف بازاریابی خود برسید.
پس از خواندن این پست وبلاگ، اجزای کلیدی که هر صفحه فرود محصول باید داشته باشد و همچنین شش مرحله ای که باید برای ایجاد یکی از این صفحات دنبال کنید، خواهید فهمید.
این طرح به شما کمک میکند تا صفحه فرود اصولی و مناسبی برای اهداف بازاریابی خود طراحی کنید همچنین به یاد داشته باشید که صرفه یک فرمول کلی برای ساخت یک صفحه فرود وجود ندارد اما با رعایت المان های زیر میتوانید تا یک صفحه عالی را بسازید.
بخش اولیه یک صفحه هدف بسیار مهم میباشد زیرا اولین بخشی که کاربر آن را میبیند است و همچنین از نظر روانی اولین تجربه ای که کاربر از محصول شما میگیرد را شامل میشود اگر که بخش اولیه صفحه فرود را خوب نسازید نرخ پرش شما بالا میرود. بخش بالایی شامل چند المان مهم میباشد.
بخش بالایی لندینگ محصول با جلب فوری توجه بازدیدکننده و ارتباط موثر با ارزش اصلی محصول، بازدید کننده را برای تبدیل کردن به مشتری آماده می کند.
بخش القای حس اعتماد صفحه فرود محصول برای القای اعتماد، اعتبار و احساس امنیت در مشتریان ساخته شده است. شواهدی ارائه می دهد که افراد دیگر از محصول استفاده کرده اند، تجربه مثبتی داشته اند و آن را به دیگران توصیه می کنند.
یک بخش القای حس اعتماد معمولا شامل مجموعه ای از عناصر زیر است:
با ساخت درست بخش القای حس اعتماد، اعتماد در کاربران بالا میرود و استرس آن ها برای خرید آنلاین محصول کاهش می یابد، در نتیجه احتمال خرید محصول شما افزایش می یابد.
بخش مزایای صفحه فرود محصول به گونه ای باید طراحی شود که مشتری بتواند ارزش محصول را به وضوح ببیند. بر این نکته تأکید می کند که چگونه محصول، مشکل مشتری را حل می کند و نیازهای آنها را برآورده می کند. بخش مزایای شما بهتر است دارای اجزا زیر باشد.
بخش "چگونه کار می کند" در صفحه فرود محصول به توضیح واضح و مختصر نحوه عملکرد یک محصول اختصاص دارد. برای کمک به مشتریان بالقوه برای تصور مراحلی که باید برای استفاده از محصول شما دنبال کنند، ضروری است.
این بخش به صورت گام به گام توضیح می دهد که استفاده از محصول شما چقدر آسان است. یا به سوالات متداول پاسخ دهد، به خصوص اگر درک محصول شما دشوار باشد. با ابهام زدایی از محصول خود و در دسترس قرار دادن آن برای مشتریان بالقوه، بخش "چگونه کار می کند" به مشتریان اطمینان می دهد که می توانند به سادگی از محصول استفاده کنند.
قبل از اینکه بتوانید یک صفحه فرود محصول ایجاد کنید که بازدیدکنندگان را وادار به انجام کاری کند، بسیار مهم است که مخاطب هدف خود را درک کنید. تنها در این صورت است که می توانید پیام خود را به درستی، اهداف، نیازها و ترجیحات آنها هماهنگ کنید. و رعایت این مورد مهم است زیرا پیام های بسیار هدفمند به احتمال زیاد از رقبا متمایز می شوند، بازده سرمایه گذاری بالایی را ارائه می دهند.
راه های مختلفی برای شناسایی مخاطبان هدف وجود دارد. بهتر است رویکرد شما به شرح زیر باشد.
هنگامی که درک قوی از مخاطب هدف خود پیدا کردید، زمان آن است که یک پیشنهاد قانع کننده بسازید. یک پیشنهاد قانع کننده بیانیه روشنی در مورد نحوه خدمت رسانی محصول شما به مشتریان است که شما را از رقبایتان متمایز می کند. قانع کننده ترین دلیلی که چرا آنها باید با شما تجارت کنند را برجسته می کند.
برای ایجاد یک پیشنهاد قانع کننده موثر، باید آنچه را که در مورد مخاطب هدف خود آموخته اید با دانش خود از مزایای محصول شما ادغام کنید. یا از خود بپرسید یک نکته کلیدی که می خواهید مشتریان بالقوه به خاطر بسپارند چیست؟
اگر در درک چیزی که شما را در ذهن مخاطبان متمایز می کند مشکل دارید، ابتدا سعی کنید مزایای عملکردی محصولتان را تعریف کنید. از آنجا، مزایا را بر اساس موضوع به دسته بندی ها گروه بندی کنید. برجسته ترین موضوع ممکن است پیشنهاد قانع کننده شما باشد.
طراحی نقش مهمی در موفقیت و جذب صفحه لندینگ محصول دارد. تصاویر جذاب نه تنها توجه بازدیدکنندگان را به خود جلب می کند، بلکه پیام های کلیدی شما را تقویت می کند و در عین حال مفاهیم پیچیده را به راحتی درک می کند.
حتماً رنگ ها، تایپوگرافی و تصاویری را انتخاب کنید که به نمایش محصول شما کمک می کنند. برای دستیابی به نرخ تبدیل بالاتر، وضوح را بر خلاقیت اولویت دهید، اما مراقب باشید که تجربه کاربری و سرعت سایت را قربانی این موضوع نکنید.
همچنین باید اطمینان حاصل کنید که چیدمان و ویژگی های صفحه فرود به طور یکپارچه با تمام اندازه های مختلف دسکتاپ و دستگاههای تلفن همراه تنظیم میشوند، زیرا طراحی واکنش گرا هم تجربه کاربر و هم سئو سایت بهبود می بخشد. اگر که میخواهید در مورد طراحی واکنش گرا بیشتر بدانید پیشنهاد میکنیم تا مقاله عوامل اثر گذار بر طراحی ریسپانسیو را مطالعه نمایید.
سعی کنید تا اقدامات تشویق کننده بسازید به عنوان مثال سفارش بیشتر از یک مبلغ مشخص ارسال رایگان دارد یا اجرای کمپین های مختلف همچون عیدانه یا ... این کمپین ها سایت شما را زنده و پویا میکنند همچنین کاربران را تشویق میکنند تا بیشتر به سایت شما سر بزنند.
پس از اینکه صفحه فرود خود را ساختید و فعال نمودید، زمان آن است که عناصر موجود در صفحه را آزمایش و بهینه کنید. چیزی که برای یک محصول یا شرکت کار می کند به ندرت برای محصول دیگر جواب می دهد. به همین دلیل بسیار مهم است که پس از فروش بیشتر روی سایت بتوانید با دریافت اطلاعات تکمیلی صفحات خود را بهینه تر نمایید.
سحن پایانی
اوین چیزی که برای افزایش فروش یک سایت فروشگاهی نیاز است ایجاد یک صفحه فرود یا لندینگ محصول خوب میباشد. با درک عمیقی از نیاز های کاربران و خود کاربران میتوانید این امر را بهبود ببخشید. یا یک پیشنهاد منحصر به فرد که در مقابل رقبای شما متمایز است، با رعایت موارد گفته شده در این محتوا میتوانید نرخ تبدیل کاربران به مشتریان را افزایش بدهید.
آخرین مقالات
Next js چیست و تفاوت آن با React کدام بهتر است؟
ادامه مطلب
همه چیز در مورد ایندکسینگ (indexing)
ادامه مطلب
اصول محتوا نویسی چگونه یک مقاله خوب بنویسیم؟
ادامه مطلب
آموزش جامع گوگل آنالیتیکس 4 (GA4)
ادامه مطلب
راهنمای قدم به قدم دریافت اینماد
ادامه مطلب
آموزش جامع آخرین نسخه گوگل سرچ کنسول (search console)
ادامه مطلب
فریم ورک ری اکت (React)
ادامه مطلب
محتوای تکراری چیست و رفع مشکل آن
ادامه مطلب
افزایش زمان باقی ماندن کاربر بر روی سایت با سه تکنیک ساده
ادامه مطلب
رفع 6 ارور متداول در وردپرس
ادامه مطلب
ارسال پاسخ