طراحی سایت به صورت اختصاصی

با پیشرفته شدن تلفن های همراه و گسترش آن به شکل امروزی و همچنین دسترسی آسان به فضای اینترنتی، کاربران برای بر طرف کردن نیازهای خود از این فضا استفاده می کنند. به همین دلیل فعالیت در این فضا مزایای بسیار زیادی دارد زیرا به طور مستقیم بر روی پیشرفت کسب و کار شما تاثیر می گذارد. برای همین توصیه می شود در صورتی که قصد پیشرفت در کار و افزایش بازدید آن را دارید از طراحی سایت اختصاصی با توجه به نوع کسب و کار خود استفاده کنید. شرکت های مختلفی در ایران به طراحی انواع سایت های اختصاصی مشغول اندکه قبل از سفارش طراحی سایت به آن ها باید اطلاعاتی در رابطه با نوع فعالیت و نحوه پشتیبانی آن ها به دست آورید. در این مقاله قصد داریم به توضیح طراحی سایت اختصاصی بپردازیم. پس ما را تا انتهای مقاله همراهی کنید.

 

طراحی سایت اختصاصی

بیشتر بخوانید: طراحی سایت فروشگاهی

 

فهرست

- طراحی سایت اختصاصی به چه معناست؟
- تفاوت طراحی سایت اختصاصی و سایت معمولی
- مزایا و معایب طراحی سایت به صورت اختصاصی چیست؟
- تاثیر طراحی سایت اختصاصی بر سئو
- شرکت های معتبر در طراحی سایت اختصاصی

طراحی سایت اختصاصی به چه معناست؟

برای پیشرفت در کسب و کار نیاز است از طراحی سایت استفاده شود. در صورتی که قصد دارید سایتی طراحی کنید که خاص و متفاوت باشد باید آن را به صورت اختصاصی طراحی کنید. طراحی سایت اختصاصی شما را از رقبای خود متمایز می کند و تاثیر بسیار زیادی در افزایش بازدید سایت و بهبود تجربه ی کاربری دارد. زیرا کاربران امروزه به ظاهر سایت، سرعت آن، طراحی گرافیکی، نوع محتوا و قرارگیری آن در نتایج صفحه ی اول گوگل مخصوصا در لینک های اول بسیار اهمیت می دهند. به همین دلیل نمی توان از اهمیت سایت های اختصاصی و حرفه ای چشم پوشی کرد.

 

طراحی سایت اختصاصی به چه معناست؟

بیشتر بخوانید: طراحی سایت حرفه ای

 

هدف از ساخت سایت اختصاصی

1. افزایش فروش محصولات
2. نشان دادن خدمات و محصولات به افراد بیشتر
3. اطلاع رسانی سریع و راحت تر به کاربران
4. برند سازی خدمات یا محصولات
5. افزایش مشتریان بالقوه و کمک به دائم شدن مشتریان
6. پیشرفت نسبت به رقبای خود
7. جلب اعتماد مشتریان و به دست آورن رضایت آن ها

 

هدف از ساخت سایت اختصاصی

بیشتر بخوانید: طراحی سایت شرکتی

 

ویژگی سایت های اختصاصی

1. امکان توسعه و بهینه سازی سایت با طراحی سایت اختصاصی
2. این روش طراحی از صفر تا 100 با توجه به مواردی است که کارفرما در قرار داد خود لحاظ می کند.
3. استفاده از رنگ های مختلف و اختصاصی و همچنین طراحی قالب های مختلف وجود دارد.
4. هزینه های مربوط به توسعه آن مناسب است.
5. امنیت این نوع از سایت ها نسبت به سایت های دیگر بیشتر است.
6. کیفیت سایت های اختصاصی زیاد است.

 

ویژگی سایت های اختصاصی

بیشتر بخوانید: طراحی سایت داروخانه

 

تفاوت طراحی سایت اختصاصی و سایت معمولی

طراحی سایت های اختصاصی با استفاده از کدهای برنامه نویسی انجام می شود. برای اضافه کردن موارد و امکانات مختلف به این سایت ها باید از کد های مخصوص برنامه نویسی استفاده شود و هیچگونه نصب امکانات بر روی آن امکان پذیر نیست. روش دیگر استفاده از طراحی سایت وردپرس است. وردپرس یکی از برنامه هایی است که از آن برای طراحی سایت استفاده می شود. سایت هایی که با وردپرس طراحی می شوند معمولا امکاناتی مشابه دارند ولی در برخی موارد می توان با انجام اقداماتی بر روی آن کمی متفاوت تر طراحی شوند.

تفاوت این دو سایت

1. هزینه طراحی سایت های اختصاصی نسبت به وردپرس بیشتر است.
2. برای افزودن امکانات در وردپرس می توانید به راحتی با استفاده از انواع پلاگین ها امکانات مختلفی به سایت خود اضافه کنید اما این امکان در سایت های اختصاصی فقط از طریق کد نویسی امکان پذیر است.
3. در طراحی سایت های اختصاصی فردی که وظیفه ی طراحی را بر عهده دارد باید کد های برنامه نویسی را بشناسد و به زبان های مختلف آن تسلط داشته باشد. اما در طراحی سایت وردپرسی و معمولی با شرکت در دوره های کارآموزی و دیدن ویدئو ها حتی به صورت آنلاین می توانید طراحی آن را آموزش ببینید.
4. طراحی سایت اختصاصی به دلیل اینکه خاص و حرفه ای تر هستند باعث افزایش نرخ کلیک و تجربه کاربردی می شوند.
5. باید بدانید هزینه طراحی سایت اختصاصی بسیار بیشتر از سایت های وردپرسی است.

 

تفاوت طراحی سایت اختصاصی و سایت معمولی

بیشتر بخوانید: طراحی سایت بیمه

 

مزایا و معایب طراحی سایت به صورت اختصاصی چیست؟

مزایا

1. با طراحی سایت اختصاصی محدودیتی برای افزودن امکانات مختلف به سایت وجود ندارد.
2. امنیت سایت های اختصاصی بسیار بیشتر از طراحی سایت به صورت معمولی است.
3. توجه به مشتریانی که تاثیر بیشتری در پیشرفت کسب و کار شما دارند.
4. با مشخص کردن اهداف خود در ابتدای طراحی می توانید سایتی خاص و منحصر به فرد داشته باشید.
5. افزایش بازدید سایت و بهبود تجربه کاربری
6. کمک به برند سازی حرفه ای و مناسب تر
7. بهبود سایت با توجه به پیشرفت های مختلف در حوزه تکنولوژی و طراحی سایت
8. سرعت این سایت ها بسیار بیشتر از سایت های وردپرسی است.

معایب

1. هزینه طراحی سایت اختصاصی زیاد است.
2. زمان بیشتری برای طراحی سایت با این روش نیاز است.
3. هزینه تمدید و نگهداری سایت های اختصاصی کمی بیشتر از طراحی سایت با وردپرس است.
4. برای طراحی سایت اختصاصی نیاز به نیروی ماهر است.

 

مزایا و معایب طراحی سایت به صورت اختصاصی چیست؟

بیشتر بخوانید: طراحی سایت لوازم یدکی

 

تاثیر طراحی سایت اختصاصی بر سئو

در طراحی سایت اختصاصی هدف طراحی و ساخت سایت منحصر به فرد با امکانات ویژه ای است که سایت های معمولی از آن برخوردار نیستند. این روش طراحی سایت به دلیل استفاده از کد های مختلف بسیار خاص و منحصر است. سایت هایی که طراحی آن ها حرفه ای و اختصاصی است در بین کاربران اهمیت بسیار زیادی پیدا می کنند. در نتیجه بازدید سایت شما افزایش می یابد. گوگل به کاربران بسیار اهمیت می دهد و می خواهد آن ها به راحتی بتوانند در فضای وب سایت ها به جست و جو بپردازند. به همین علت سایت هایی که بازدید و نرخ کلیک بالایی دارند از نظر آن معتبر است. همچنین به دلیل سرعت و امنیت بالایی که سایت های اختصاصی دارند موجب جلب اعتماد و رضایت کاربران می شود. این اقدامات باعث بهبود سئو و قرارگیری سایت ها در صفحه اول نتایج گوگل می شود. در طراحی سایت های اختصاصی نباید مسئله ی ریسپانسیو بودن را از یاد ببرید. سایت های اختصاصی علاوه بر نمایش دقیق در دسکتاپ باید با موبایل هم به راحتی قابل استفاده باشند. در نتیجه برنامه نویسان باید از کد های برنامه نویسی برای بهبود حالت ریسپانسیو سایت استفاده کند. یکی از مواردی که در سئو سایت ها اثر می گذارد واکنشگرا بودن آن است که الگوریتم خاصی هم برای بررسی آن طراحی شده است.

 

تاثیر طراحی سایت اختصاصی بر سئو


شرکت های معتبر در طراحی سایت اختصاصی

طراحی سایت اختصاصی کار هر کسی نیست و برای طراحی آن باید از افراد با سابقه و حرفه ای در این زمینه کمک گرفته شود. افرادی که تسلط کافی بر کد و زبان های مختلف برنامه نویسی داشته باشند. زیرا هر تغییر و اضافه کردن امکانات در سایت های اختصاصی نیازمند استفاده از این کد ها است. به دلیل مزایایی که طراحی سایت برای کسب و کار ها دارد پیشنهاد می کنیم برای اینکه نسبت به رقبای خود برتری پیدا کنید از طراحی سایت های اختصاصی استفاده کنید. شرکت های مختلفی به طراحی انواع سایت مشغول اند. شما می توانید با مشاهده ی نمونه کار های شرکت سفارش طراحی سایت خود را به دست آن ها بسپارید. پیشنهاد ما به شما سفارش طراحی سایت به شرکت نونگار پردازش است. شرکت نونگار پردازش سابقه ای بالا در طراحی انواع سایت دارد که می توانید با خیال راحت طراحی سایت خود را به این شرکت سفارش دهید.

اگر قصد سفارش طراحی سایت اختصاصی را دارید بهتر است شرکت طراحی سایت پشتیبانی مناسبی برای شما ارائه کند. از فعالیت هایی که باید در پشتیبانی انجام شود می توان به موارد زیر اشاره کرد:

1. پشتیبانی به صورت منظم و دقیق
2. پاسخگویی مناسب و دقیق قبل و بعد از عقد قرار داد
3. رفع مشکلاتی که در ظاهر سایت به چشم می خورد.
4. رفع مشکلا اساسی سایت که در دسترسی کاربر مشکل به وجود می آورد.
5. قرار دادن ویدئو های آموزشی برای استفاده از سایت و قرار دادن محتوا در آن
6. پاسخگویی تلفنی مناسب
7. انجام تغییرات جزئی با توجه به نیاز کارفرما

 

شرکت های معتبر در طراحی سایت اختصاصی

 

سخن آخر

طراحی سایت اختصاصی به معنای طراحی سایت با استفاده از کدهای مختلف برنامه نویسی است. برای اینکه سایتی اختصاصی داشته باشید باید طراحی آن را به شرکت های معتبر در این زمینه بسپارید. سایت های اختصاصی به دلیل طراحی خاص، امنیت و سرعت بالا، منحصر به فرد بودن و... از اهمیت بسیار بالایی برخوردار هستند. در هنگام سفارش طراحی سایت باید بدانید هزینه ی طراحی سایت اختصاصی نسبت به سایت های معمولی بسیار بیشتر است. اما با داشتن سایت های اختصاصی می توانید به راحتی هر موقع که خواستید بدون هیچ محدودیتی امکانات مختلف به آن اضافه کنید. در این مقاله قصد داشتیم به طور کامل اطلاعاتی در رابطه با طراحی سایت اختصاصی خدمت شما ارائه کنیم. امیدواریم از خواندن این مقاله لذت برده باشید. شما عزیزان می توانید سوالات خود را در رابطه با طراحی سایت اختصاصی و مزایای آن را با ما در میان بگذارید.

 

طراحی سایت,بهینه سازی سایت به همراه طراحی وب سایت و طراحی پورتال تخصص شرکت طراحی لمون است جهت اطلاع از تعرفه طراحی سایت با ما تماس بگیرید